Ολιστική Πυθαγόρεια Διατροφολογία από την Εναλλακτική/ Ολιστική Θεραπεύτρια Αναγνώστου Παρασκευή στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

 
Ολιστική Πυθαγόρεια ΔιατροφολογίαΗ Ολιστική Πυθαγόρεια Διατροφολογία είναι η πιο σύγχρονη εναλλακτική και επιστημονική προσέγγιση της διατροφής του ανθρώπου.

Πατώντας γερά στην αρχαία γνώση του Ιπποκράτη και του Αβικέννα και οπλισμένη με όλα τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα της Βιοχημείας καταφέρνει να δώσει λύσεις στα προβλήματα υγείας και ευεξίας που απασχολούν σχεδόν όλους μας ανεξαρτήτως βάρους, ηλικίας και σωματικής κατάστασης.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο σύγχρονος άνθρωπος βιώνει μια τελείως ιδιαίτερη πραγματικότητα που την καθορίζουν το καθημερινό στρες, η έλλειψη κίνησης , η μολυσμένη ατμόσφαιρα, οι επιβαρυμένες τροφές .

Αυτές οι νέες εξωτερικές συνθήκες επηρεάζουν με πολλούς τρόπους όλους τους μηχανισμούς λειτουργίας και άμυνας του ανθρώπινου σώματος.

Μέχρι πολύ πρόσφατα αυτό δεν ήταν επιστημονικά τεκμηριωμένο και οι ειδικοί της διατροφής είχαν μια πολύ λανθασμένη (όπως αποδεικνύεται τώρα) προσέγγιση.

Η "αριθμητική" θερμιδική εκδοχή η " μπακαλίστικη" αφαίρεση των ένοχων ( συνήθως υδατανθράκων ) τροφών οδήγησαν σχεδόν τρεις γενιές σε διατροφικά σύνδρομα και ανεπανόρθωτες πολλές φορές βλάβες .
Η Πυθαγόρεια Ολιστική Διατροφολογία διερευνά τις διαφορετικές διαστάσεις του ανθρώπου σωματική, ψυχική, συναισθηματική αλλά και την κληρονομική προδιάθεση και προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε:

θέματα διαχείρισης βάρους, έλλειψης θρεπτικών συστατικών ,αυτοάνοσων διαταραχών, έλλειψη ενέργειας, γαστρεντερικές διαταραχές κάθε είδους, δερματικές παθήσεις, και πλήθος άλλων δυσλειτουργιών.

Στην Αίγλη μετά από έναν πλήρη έλεγχο της σωματικής σας σύστασης και έναν καθορισμό της ψυχικής, συναισθηματικής και "DNA-ικής " ιδιοσυγκρασίας σας δίνουμε ένα ακριβές, προσωπικό πρόγραμμα για την διατροφή σας αλλά όχι μόνο αυτό.

Σας υποστηρίζουμε με προτάσεις άσκησης ,αναπνοής, τεχνικές διαχείρισης άγχους ,βότανα, συμπληρώματα και αποτοξίνωση με Λεμφική χειρομάλαξη και foot detox.

Έτσι μαζί θα χτίσουμε τον δρόμο προς τη υγεία και την ευεξίας σας!

Παρασκευή Αναγνώστου
Εναλλακτική/ Ολιστική Θεραπεύτρια
με εξειδίκευση στην Πυθαγόρεια Διατροφή


*Aπαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια της κατόχου.