ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ "ΑΙΓΛΗ"

 
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Όταν η υγεία μας δεν είναι σε καλή κατάσταση, το σώμα μας θα δώσει αυτόματα ορισμένους συναγερμούς όπως: κόπωση, σωματικούς πόνους, αϋπνία, έλλειψη ή υπερβολική όρεξη, κατάθλιψη, πονοκέφαλο, άγχος, φόβο, έλλειψη ψυχραιμίας, αίσθημα παλμών, ζάλη, αδράνεια, και ούτω καθεξής.
Άσχετα λοιπόν με το αν έχουμε κάποια «διαγνωσμένη ασθένεια», όταν νοιώθουμε ένα ή παραπάνω από αυτά τα συμπτώματα, είναι σίγουρο ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση υπο-υγείας.

Είναι όμως ανιχνεύσιμη υπο-υγείας; Η απάντηση είναι ΝΑΙ !!
Τα σήματα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (Η/Μ ) που εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα αντιπροσωπεύουν την ειδική κατάσταση του σώματος και είναι διαφορετικά στις διάφορες συνθήκες του, όπως η Υγεία, η Υπο-υγεία, η Ασθένεια κλπ. Εάν μπορούμε να «ανιχνεύσουμε» αυτά τα ειδικά Η/Μ σήματα, μπορούμε να καθορίσουμε την κατάσταση της υγείας και της ζωής του σώματος. Αυτό πια μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα με τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού QMRA (Quantum Magnetic Resonant Analyzer!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ :

Ο αναλυτής μαγνητικού συντονισμού είναι ένας αποτελεσματικός και ακριβής τρόπος για να παρακολουθείτε την υγεία σας.
Το σύστημα ανάλυσης έχει καθιερωθεί από ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και οδηγεί σε μια υψηλά ακριβή ανάλυση της συνολικής υγείας σας.

Είναι ένα μη επεμβατικό και ανώδυνο μηχάνημα ελέγχου σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

Απλά κρατώντας τον αισθητήρα στην παλάμη του χεριού σας, τα δεδομένα για την υγεία θα λαμβάνονται από το σώμα σας μέσα σε λίγα λεπτά, μέσω ειδικών σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Η μέθοδος της μαγνητικής ανάλυσης είναι μια γρήγορη και μη επεμβατική μέθοδος ιδιαίτερα κατάλληλη για τη σύγκριση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων και τον έλεγχο υπο-υγείας.

Τα κύρια στοιχεία ανάλυσης είναι 48, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών και εγκεφαλοαγγειακών καταστάσεων, της οστικής πυκνότητας, των ιχνοστοιχείων, του αίματος, των βιταμινών, των ορμονών, των ρευματισμών, του πνεύμονα και του αναπνευστικού σωλήνα, της νεφροπάθειας, του σακχάρου στο αίμα, του στομάχου και του εντέρου, του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, των κρανιακών νεύρων, της γυναικολογίας, ασθένειας των οστών, των αλλεργιών,του PH κ.λπ.

Ο Hi-Tech διαγνωστικός σαρωτής στοχεύει σε προβλήματα υγείας σε κυτταρικό επίπεδο (κυτταρική μεμβράνη). Έτσι επιτρέπει την βαθιά ανάλυση και την υποβολή συστάσεων πρόληψης.


 
π.χ. ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
 
 
Testing Item
 
 
 
Normal Range
 
 
 
Actual Measurement Value
 
 
 
Testing Result
 
 
 
 
 
Vitamin A
 
 
 
0.346 - 0.401
 
 
 
0.285
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin B1
 
 
 
2.124 - 4.192
 
 
 
1.815
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin B2
 
 
 
1.549 - 2.213
 
 
 
1.399
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin B3
 
 
 
14.477 - 21.348
 
 
 
15.416
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin B6
 
 
 
0.824 - 1.942
 
 
 
0.401
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin B12
 
 
 
6.428 - 21.396
 
 
 
2.730
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin C
 
 
 
4.543 - 5.023
 
 
 
4.066
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin D3
 
 
 
5.327 - 7.109
 
 
 
7.016
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin E
 
 
 
4.826 - 6.013
 
 
 
5.944
 
 
 
 
 
 
 
Vitamin K
 
 
 
0.717 - 1.486
 
 
 
0.464
 
 
 
 
 
 
Η ανάλυση είναι:

  • Μη επεμβατική- θα σας πει την κατάσταση της υγείας σας χωρίς ανάλυση αίματος ή ακτινοβολία.
  • Επαγγελματική - Με βάση τη μελέτη για 100 εκατομμύρια κλινικές περιπτώσεις εδώ και πολλά χρόνια.
  • Περιεκτική - μπορεί να κάνει μια ολοκληρωμένη εξέταση στο ανθρώπινο σώμα. Μετά τη δοκιμή, μπορούν να ληφθούν έως και 48 αναλυτικές αναφορές υγείας.
  • Ακριβής - Η στατιστική ανάλυση της υγείας πραγματοποιείται αυστηρά χρησιμοποιώντας επιστημονικά κριτήρια και εγκρίνεται από μεγάλο αριθμό κλινικών πρακτικών. Το ποσοστό ακρίβειας του μπορεί να φθάσει το 95%.
  • Έγκαιρη ανίχνευση - Εντοπίστε αλλαγές υγείας πριν εμφανισθούν συμπτώματα και σημεία ασθένειας. Η έγκαιρη ανίχνευση θα προκαλέσει έγκαιρη θεραπεία!
  • Βολικό - Με τη χρήση αυτού του μέσου υγείας, ο έλεγχος υγείας μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και με χαμηλό κόστος ( σε σύγκριση με τις αντίστοιχες εξειδικευμένες εξετάσεις )
  • Ασφάλεια - Ο έλεγχος υγείας γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο άρα δεν θα βλάψει ανθρώπινο σώμα.